Jourbärgning i Värmland

Oavsett när du behöver hjälp så står Bärgarna Värmland jour redo att rycka ut. Vi har öppet året runt och dygnet runt och utför vägassistans och bärgar alla typer av fordon.

  • MC-bärgning
  • Tungbärgning
  • Bilbärgning

Vi hjälper nödställda trafikanter i Värmland och Norra Dalsland. Med kontor i Karlstad, Kristinehamn, Sunne, Arvika och Säffle har vi möjlighet att snabbt nå ut dit där hjälpen behövs. 

Vi hanterar många olika anledningar till stopp

Det finns många anledningar till att du råkar ut för ett oförutsett driftstopp. De vanligaste orsakerna vi ser är punkteringar, tekniska fel, dikeskörningar, nyckelproblem, motorproblem, kollisioner och drivmedelsbrist. Om det är möjligt att lösa problemet på plats med hjälp av en enklare reparation eller låsöppning så hjälper vi dig på det viset – annars bärgar vi fordonet till närmsta säkra plats

Jourreparationer

Vi utför reparationer av fordon. Mindre reparationer kan vi utföra på plats när detta är möjligt. I vår verkstad har vi tillgång till däck- och balanseringsmasskin samt de vanligaste dimensionerna av däck. Vi har kompletta hjul/fälg till bland annat släp, husvagnar samt tunga lastbilar/släp. Tillgång till de mest förekommande bilbatterierna.

Har Ni tecknat vår försäkring/Euroassist byter vi batteri åt er till reducerat pris
i samband med köp av nytt batteri av oss.

 

Jour dygnet runt