Bärgning i Värmland & Norra Dalsland

Beställ bärgare 020-945 945

Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller just bärgning. Bärgarna Värmland har jobbat med säkerhet och trygghet i många år och bärgning av fordon är ett av våra vanligaste jobb i vardagen. Gäller alla försäkringsbolag och utförs av erfarna chaufförer dygnet runt.

Bärgarna Värmland utför bärgning med rött bärgningsfordon

Bilbärgning

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Med utgångspunkt från våra kontor i Karlstad, Sunne, Arvika och Kristinehamn når vi snabbt ut till hela området för att hjälpa dig. Ring 020 - 945 945

Tungbärgning

Tungbärgning

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. 

Bärgarna Värmland utför Terrängbärgning

Terrängbärgning

Oavsett när du behöver hjälp så står Bärgarna Värmland jour redo att rycka ut. Vi har öppet året runt och dygnet runt och utför terrängbärgning 24H. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av skogsmaskin du har.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra recensioner

Såhär gör du för att beställa närmsta bärgare i Värmland!

När du vill beställa bärgning i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.

Vi täcker hela Värmland från våra utgångspunkter

Från våra 4 utgångspunkter i Värmland (Arvika, Karlstad, Kristinehamn & Sunne) erbjuder Vägassistans, Bärgning & Transport där vära bärgningsbilar även utför uppdrag i Årjäng, Säffle, Torsby, Kristinehamn, Filipstad, Hagfors & Likenäs. Vi samarbetar med SOS international, Redgo Sverige (före detta Falck), Viking Sverige och alla försäkringsbolag. Din lokala bärgare i Värmland.