Punktering på bilen

Vi är din lokala bärgare i Värmland och norra Dalsland. Vi utför allt inom bilbärgning, tungbärgning och assistans. Bärgning dygnet runt, året runt. Vi hjälper självklart dig om du råkat ut för en punktering.

Kontakta oss

Hjälp med trasigt däck

Vi på Bärgarna Värmland åker ut till dig på plats och ser till att hjälpa er på bästa sätt. Vårt mål är alltid att du ska kunna åka iväg av egen maskin. Men skulle det vara så att vi inte kan avlösa problemet på plats bärgar vi bilen till närmsta verkstad.

Punktering på kraftigt trafikerad väg

Står du mitt i körfältet på motorvägen med en punktering - Tänk på säkerheten! Försök ta dig in till vägkanten, sätt igång varningsblinkers, ta på dig reflexväst och ställ ut en varningstriangle.  När du gjort så mycket du kan ringer du Bärgarna Värmland så kommer vi och hjälper dig.

Snabbt på plats – dygnet runt

När du har fått stopp på bilen vill du såklart få ordning på den så snabbt som möjligt. Vi strävar alltid efter att vara snabbt på plats för att hjälpa våra kunder ur knipan. Eftersom vår jour är öppen dygnet runt och året runt så kan du få starthjälp oavsett när du behöver den. Hör av dig till oss på 020 - 945 945 om du behöver bärgning eller bara har frågor om våra tjänster.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att betälla vägassistans i Värmland!

När du vill beställa vägassistans i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.