Terrängbärgning i Värmland

Oavsett när du behöver hjälp så står Bärgarna Värmland jour redo att rycka ut. Vi har öppet året runt och dygnet runt och utför vägassistans och bärgar alla typer av fordon.

Kontakta oss

Terrängbärgning i Skog och mark?

Har du kört fast med skogsmaskin, fyrhjuling, snöskoter, lastbil eller bilen? Lugn! Vi på Bärgarna Värmland hjälper till oavsett terräng, oavsett om det är storm, snöoväder eller oplogade/osandade vägar. Låt oss diskutera bästa lösning och/eller tidpunkt för terrängbärgning. Vi har rätt utrustning i Värmland för bärgning. Kontakta oss så hjälper vi till.

 

Ofta talas det om markunderlag, plogning, grusning och sandning för att möjliggöra en terrängbärgning på bästa sätt. Vi har möjlighet att själva sanda för att nå fordon med problem. Beslutet om när detta ska göras fattas dock utifrån omständigheterna och de rådande förutsättningarna för att effektivt nå fordonet. Vi har resurserna och våra bärgare har lång erfarenhet och kunskap för att snabbt hjälpa kunderna med mindre reparationer på plats. Vid behov samarbetar vi också med alla försäkringsbolag och många bilverkstäder i Värmland.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att beställa terrängbärning i Värmland!

När du vill beställa terrängbärgare i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.