Starthjälp i Värmland

Vi är din lokala bärgare i Värmland och norra Dalsland. Vi utför allt inom bilbärgning, tungbärgning och assistans. Bärgning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss

Åh nej – bilen startar inte!

Visst kan nog många av oss relatera till den känslan – bilen borde starta, men någonting är fel. Vi är vana vid att bilen alltid fungerar och vid att själva kunna bestämma när vi ska åka iväg. Därför är det väldigt frustrerande när fordonet inte startar. Ofta behövs bilen faktiskt inte bärgas, ibland räcker det med en enklare insats i form av starthjälp.

Starthjälp för alla typer av fordon

Vi erbjuder inte bara starthjälp för bilar, utan också för tyngre fordon som buss, lastbil, grävmaskin eller annan entreprenadmaskin. Våra bärgningsbilar har utrustningen som behövs för att få fart på ditt fordon igen. Om oturen skulle vara sådan att bilen ändå inte startar så är vi redan på plats och kan hjälpa dig med bärgning till verkstad.

Snabbt på plats – dygnet runt

När du har fått stopp på bilen vill du såklart få ordning på den så snabbt som möjligt. Vi strävar alltid efter att vara snabbt på plats för att hjälpa våra kunder ur knipan. Eftersom vår jour är öppen dygnet runt och året runt så kan du få starthjälp oavsett när du behöver den.

Hör av dig till oss på 020 - 945 945 om du behöver bärgning eller bara har frågor om våra tjänster.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att betälla vägassistans i Värmland!

När du vill beställa vägassistans i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.