Motorstopp i Värmland

Ibland händer det att man glömmer att kolla hur mycket bränsle man har kvar eller så kanske bilen bara stannar. Skulle det hända dig kan du alltid känna dig trygg, vi på Bärgarna värmland har utkörning av bränsle dygnet runt. Ring oss så ser vi till att du kan köra vidare.

Kontakta oss

Har motorn dött? 

Stannade bilen av sig själv och du får inte igång den? Kontrollera så att inte några varningslampor lyser. Är du osäker på vad du ska göra? Kontakta oss, vi på Bärgarna Värmland kommer snabbt ut på plats och hjälper dig så att du kan ta dig vidare. Skulle det av någon anledning vara ett annat problem som gör att bilen inte startar eller fungerar så kör vi dig till närmsta verkstad. 

Läs mer om starthjälp av fordon

Våra bärgningsbilar är samtliga utrustade med det som behövs för att få fart på ditt fordon igen. Vi erbjuder inte bara hjälp vid bensinstopp eller starthjälp för bilar, utan också för tyngre fordon som buss, lastbil, grävmaskin eller annan entreprenadmaskin. Om oturen skulle vara sådan att bilen ändå inte startar så är vi redan på plats och kan hjälpa dig med bärgning till verkstad.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att betälla vägassistans i Värmland!

När du vill beställa vägassistans i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.