Bärga bilen utan försäkring i Karlstad & Värmland omnejd. Bärgarna Värmland.

Behov av bärgning? Startar inte bilen? Ring oss dygnet runt på 020-945945 och beställ tid och pris för biltransport inom/till/från Värmland. När du behöver vägassistans ringer du vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Bilbärgning

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Våra bärgare finns nära dig i Karlstad, Sunne, Arvika, Kristinehamn och täcker Säffle, Årjäng & Filipstad mfl. Vi når snabbt ut till hela området för att hjälpa dig.

Tungbärgning

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. 

Maskintransport

Vi på Bärgarna Värmland transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transporter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er.

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Tack för idag, ni gjorde mitt däckbyte snabbt och lätt/J "

Jonas Svantesson

" Trevligt redan från första kontakten! Tack för hjälpen med transporten 👍 "

Marcus Gustavsson

Såhär gör du för att beställa närmsta bärgare i Värmland!

När du vill beställa vägassistans eller bärgning i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.