Biltransport - Vi hämtar och lämnar fordon

Våra flakbärgare är gjorda för att transportera bilar med vikter upp till 12 ton. Bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar, mc, husvagnar och båtar till och från och självklart inom Värmland.

Kontakta oss

Transport av olika fordon

Det är vanligt att vi utför transport av bil, men det är också vanligt att vi hjälper till med andra maskiner och fordon. Vi kan frakta föremål eller maskiner som är extra tunga, höga, breda eller långa. Vi utför till exempel transport av truck, vält eller grävmaskin, transport av saxlift och bomlift, men även av kompressorer, byggmaterial och liknande.

Trygghet och säkerhet

Din transport blir trygg och säker tack vare vår erfarenhet och kunskap. Med rätt utrustning som alltid hålls i topptrim kan vi på ett smidigt och enkelt sätt hjälpa dig med transporten. Vi vill att du ska kunna känna dig både trygg och säker som kund hos oss. Kontakta oss gärna om du har frågor eller tankar om våra maskintransporttjänster!

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Såhär gör du för att beställa biltransport i Värmland!

När du vill beställa transport av fordon såsom bil, mc, husbil, husvagn mm i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa biltransport digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.