Specialtransport

Bärgarna Värmlanderbjuder specialtranporter av de flesta typer av maskiner och moduler tryggt och säkert. Vi har all nödvändig utrustning och fordon för att kunna göra tunga lyft och transportera säkert.

Boka specialtransport på 020-945945

Säkra Specialtransporter

Din transport blir trygg och säker tack vare vår erfarenhet och kunskap. Med rätt utrustning som alltid hålls i topptrim kan vi på ett smidigt och enkelt sätt hjälpa dig med transporten. Vi vill att du ska kunna känna dig både trygg och säker som kund hos oss. Kontakta oss gärna om du har frågor eller tankar om våra specialtransporttjänster!

Enkel specialtransport eller T/R i hela Värmland & Norra Dalsland

Ibland behöver du flytta en större maskin eller modul från en plats till en annan. Kanske från en arbetsplats till en annan, eller från en försäljare till ny plats. Vi erbjuder specialtransporter för alla typer av maskiner & moduler, med vår erfarenhet och kunskap tillsammans med god planering underlättar vi dina specialtransport.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Såhär gör du för att beställa  specialtransport i Värmland!

När du vill beställa specialtransport i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa din transport digitalt och uppge följande information: Önskad transport, ditt namn och din aktuella position och kort om specialtransporten. Inget för litet eller för stort