Jourbärgning i Värmland

Oavsett när du behöver hjälp så står Bärgarna Värmland jour redo att rycka ut. Vi har öppet året runt och dygnet runt och utför vägassistans och bärgar alla typer av fordon.

Kontakta oss

Vi reparerar fordon på plats!

Är någon skadad eller i akut behov av hjälp? Ring 112
Vi hjälper nödställda trafikanter i Värmland och Norra Dalsland. Med kontor i Karlstad, Kristinehamn, Sunne, Arvika och Säffle har vi möjlighet att snabbt nå ut dit där hjälpen behövs. 

  • MC-bärgning
  • Tungbärgning
  • Bilbärgning

Vi hanterar många olika anledningar till stopp

Det finns många anledningar till att du råkar ut för ett oförutsett driftstopp. De vanligaste orsakerna vi ser är punkteringar, tekniska fel, dikeskörningar, nyckelproblem, motorproblem, kollisioner och drivmedelsbrist. Om det är möjligt att lösa problemet på plats med hjälp av en enklare reparation eller låsöppning så hjälper vi dig på det viset – annars bärgar vi fordonet till närmsta säkra plats.

Jourreparationer i Värmland

Vi utför reparationer av fordon. Mindre reparationer kan vi utföra på plats när detta är möjligt. I vår verkstad har vi tillgång till däck- och balanseringsmasskin samt de vanligaste dimensionerna av däck. Vi har kompletta hjul/fälg till bland annat släp, husvagnar samt tunga lastbilar/släp. Tillgång till de mest förekommande bilbatterierna.

Har Ni tecknat vår försäkring/Euroassist byter vi batteri åt er till reducerat pris
i samband med köp av nytt batteri av oss.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Kontakta oss

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Filipstad 020-945 945

Säffle 0533-163 00

Hogfors 020-945 945

Torsby 020-945 945

Likenäs 0564-400 00

Arvika 0570-197 00

Årjäng 020-945 945

Söker du ett företagsavtal inom bärgning & vägassistans?

Bärgarna Värmland har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.