Bärgare Kristinehamn

Vi hjälper bilar, mc och lastbilar med bärgning i och runt Kristinehamn och E18.
Bärgarna Värmland finns därmed i Kristinehamn med omnejd för att hjälpa dig med bärgning och vägassistans.
Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag i Kristinehamn med omnejd, och kan erbjuda tjänster som bärgning, vägassistans och transporter av t.ex. bilar och entreprenadmaskiner. Bärgarna Värmland är samarbetspartner med SOS International, Viking Sverige & REDGO (fd Falck Assistans) och erbjuder kundanpassad vägassistans och bärgning. Du ser ofta våra bärgningsbilar hjälpa fordon i närheten av Kristinehamn & E18 . Vi är snabbt hos dig - bara ett lokalt samtal bort.

Ring lokal bärgare 0550 - 100 30
Bärgarna Värmland agerar bärgare vid köpcentrum

Bilbärgning Kristinehamn

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Med utgångspunkt från vår bärgningsstation i Kristinehamn når vi snabbt ut till hela området för att hjälpa dig.

Bärgarna Värmland bärgar buss

Tungbärgning Kristinehamn

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. 

Bärgarna värmland utför maskintransport i Kristinehamn

Maskintransport Kristinehamn

Vi på Bärgarna Värmland transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transporter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er. Gör en prisförfrågan online.

Bärgarna Värmland - Kristinehamn

Bärgning & Vägassistans. Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Kristinehamn.

 Bärgningstation Bärgarna Värmland

Västgötagatan, 681 41 Kristinehamn

Tel. 0550-100 30

Journummer 020 - 945 945

Läs våra eller ge oss gärna din recension

Öppet 24H Året Om

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Bärgarna Värmland erbjuder bärgare i Kristinehamn med omnejd för alla typer av fordon 24H.

Såhär gör du för att beställa närmsta bärgare i Kristinehamn!

När du vill beställa vägassistans eller bärgning i Kristinehamn med omnejd ska du ringa till oss på jourrtelnr. 020-945945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.