Sök jobbet som bärgare eller CE-chaufför i Värmland - kom och trivs med oss!

Bärgarna Värmland söker fler medarbetare till övriga 26 i teamet. Kille eller tjej värderar vi samma om du har huvudet på skaft och vill mer, är lösningsorienterad och driftig. Sök jobbet idag! Våra kunder är i alla åldrar och har olika utmaningar i vardagen, allt från en punktering till en specialtransport ut i Europa. Känner du någon eller är det dig vi letar efter?

Ledigt jobb som bärgare i Värmland

Bilbärgare har ett rörligt och varierande arbete med bilbärgnings- och bilassistans tjänster. Uppdragen kan handla om att bärga bilar som fastnat eller transportera krockade fordon till bilverkstad eller till lackeringsfirma. Det kan handla om väghjälp med starthjälp, punktering och lås-öppning mm.

Ledigt jobb som CE - chaufför i Värmland / SE

Bärgarna Värmland har kommit till den punkten då vi växt så pass mycket att vi behöver utöka vårt team i vår transport verksamhet - produktionen. Låt oss därför presentera rollen som Chaufför med CE-körkort! Att arbeta som Chaufför hos oss innebär mer än att du är bra på att köra bil. Vi söker dig som också tycker om att ge bra service, punktlig och gillar utmaningar med specialtransporter.

Kontakta Ägare Patrik eller Jenny Jonsson

Ring om du tycker det blir enklare på tel. 0565-137 00 

 

Sök jobbet som bärgare eller CE-chafför

YKB-utbildning
C-kort
CE-kort
Mekanisk erfarenhet
Ingen fil vald
Bärgarna Värmland på arbete vid väg

VI ÄR BÄRGARNA VÄRMLAND, kärt barn har många namn och vi har nu fusionert ihop SOLSTABÄRGAREN, MOTOR BLEJ & PJ:S BÄRGNING AB under ett varumärke "BÄRGARNA VÄRMLAND". Läs mer om oss

Vägassistans Värmland

Bärgarna Värmland finns nära dig i Årjäng, Säffle, Arvika, Torsby, Karlstad, Sunne, Kristinehamn, Filipstad, Hagfors, Likenäs. Vad än kunder behöver hjälp med inom vägassistans så finns vi här för privatpersoner och företag.

Bärgning Värmland

Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller just bilbärgning, tungbärgning & terrängbärgning. Bärgarna Värmland har jobbat med säkerhet och trygghet i många år och bärgning av bil & lastbil är ett av våra vanligaste jobb.

Transport Värmland

Vi på Bärgarna Värmland transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner, moduler, mctransport, specialtransporter eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transpoter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er.

Vår fordonspark

Bilbärgning i Värmland och Norra Dalsland med omnejd | Öppet året runt, dygnet runt. Vi hjälper dig med bärgning & vägassistans 24H och allt inom transport inkl. specialtransporter, rätt utrustning & kunskap för nöjda kunder.

Bärgarna Värmland

Vi är din lokala bärgare i Värmland och norra Dalsland. Vi utför allt inom bilbärgning, tungbärgning och vägassistans. Bärgning dygnet runt, året runt.

Org.nr: 556447-8658

Kontakta oss på HK

Toregatan 5 

686 95 Västra Ämtervik

Vägbeskrivning

020 - 945 945

Skriv gärna en recension, LÄNK

Behöver du vägassistans?

Bärgningsjour: 020-945 945

Karlstad: 054-15 80 40

Sunne: 0565-137 00

Kristinehamn: 0550-100 30

Arvika: 0570-19700

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgarna Värmland aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgarna Värmland.