Låsöppning i Värmland

Det är otroligt jobbigt att inte kunna komma in i sin egen bil och det finns många anledningar till varför låset inte går att öppna. Vi på Bärgarna Värmland står alltid till tjänst med Jour 24h om dygnet, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ditt billås?

Nycklar tappas under skogspromenader, barn råkar använda centrallåset medan föräldern är utanför bilen eller så kan nyckeln råka hamna i bakluckan. Ibland har låset frusit eller så har det helt enkelt gått sönder. Ofta kommer du på exakt vad som hänt i samma ögonblick som du inser att dörren inte går att öppna och vetskapen gör det hela bara ännu mer frustrerande.

Nyare lås är mer komplicerade

Teknikutvecklingen går framåt. Desto nyare en bil är desto mer komplicerad är ofta låsmekanismen. I de flesta fall är bättre billås något positivt, men när du står utelåst från din egen bil är det ganska retligt. Vi på Bärgarna Värmland har mycket stor kunskap om olika sätt att öppna billås. Kom ihåg att tala om vilket bilmärke du har och vilken modell eller årsmodell det är, då kan du få rätt hjälp snabbare.

Vi öppnar alla lås

På Bärgarna Värmland öppnar vi lås på alla typer av fordon. Hör av dig till oss oavsett fordonstyp så hjälper vi dig med låsöppningen. Vi utför bland annat;

  • Låsöppning för bil
  • Låsöppning för lastbil
  • Låsöppning för buss

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att betälla vägassistans i Värmland!

När du vill beställa vägassistans i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.