Bärgare Karlstad, E45 & E18

Våra bärgare i Karlstad hjälper bilar, mc och lastbilar. Bärgarna Värmland finns i Karlstad med omnejd och hjälper till med bärgning och vägassistans. Våra bärgare arbetar dygnet runt i Karlstad med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag i Karlstad med omnejd. Bärgning, Vägassistans och transporter. Bärgarna Värmland är samarbetspartner med SOS International, Viking Sverige & REDGO (före detta Falck Assistans) och erbjuder kundanpassad vägassistans och bärgning. Du ser ofta våra bärgningsbilar hjälpa fordon i närheten av; Karlstad, Rörsvik, Väse, Våxnäs, Segerstad, Skåre, runt E18 & E45. Våra bärgare i Karlstad är snabbt hos dig - bara ett lokalt samtal bort.

Ring lokal bärgare 054-158040
Bärgarna Värmland agerar bärgare vid köpcentrum

Bilbärgning Karlstad

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Med utgångspunkt från vår bärgningsstation i Karlstad når vi snabbt ut till hela området för att hjälpa dig.

Bärgarna Värmland bärgar buss

Tungbärgning Karlstad

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. 

Bärgarna Värmland utför Maskintransport i Karlstad

Maskintransport Karlstad

Vi på Bärgarna Värmland transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transporter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er. Gör en prisförfrågan online.

Bärgarna Värmland - Karlstad

Bärgning & Vägassistans. Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Karlstad

BÄRGNINGSTATION Bärgarna Värmland 

Torparegatan 2, 652 21 Karlstad

Tel. 054 - 15 80 40

Journummer 020 - 945 945

Läs våra eller ge oss gärna din recension

Öppet 24H Året Om

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Bärgarna Värmland erbjuder bärgare i Karlstad med omnejd för alla typer av fordon 24H.

Såhär gör du för att beställa närmsta bärgare i Karlstad!

När du vill beställa vägassistans eller bärgning i Karlstad med omnejd ska du ringa till oss på jourrtelnr. 020-945945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.