Våra samarbetspartners över hela Sverige

För att vara så effektiva som möjligt och att alltid hjälpa till är samarbete en viktig del. Nedan kan du läsa mer om några våra partners och besöka deras webbplatser. Tillsammans håller vi Sverige rullande. Ring 020-945945 så hjälper vi dig.

SOS International

SOS International

SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. Vägassistans – när som helst och var som helst.

Viking bärgning

Viking

Viking Sverige ingår i koncernen Viking Assistance Group som är Norges största bärgning- och assistansaktör. Vi erbjuder ett brett utbud av kunnig kundtjänstpersonal för alla typer av assistanser och fordon, allt från mopeder till tunga fordon. 

falk vägassistans

Falck

Med en vägassistansförsäkring från Falck är du trygg oavsett var, när eller hur det oförutsedda sker. Med ett av Sveriges största nätverk av bärgare får du snabb och professionell hjälp på plats, helt utan självrisk.

donaldsbilbärgning

Donalds Bilbärgning

Vi har resurserna i Skåne. Donalds Bilbärgning utför kvalificerade bärgningar åt samtliga försäkringsbolag! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdesbärgningar i hela Sydsverige.

Malmö-Vellinge Bärgaren

Malmö-Vellinge Bärgaren

Malmö-Vellinge Bärgaren löser allt inom bärgning i Vellinge, Trellborg och Malmö med omnejd. Vi anlitas av alla ledande försäkringsbolag, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och vägassistans när som helst på dygnet.

Kenneths Bilbärgning

Kenneths Bilbärgning

Kenneths Bilbärgning finns i Halmstad med omnejd och bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats.

Bärgnings-Niklas AB

Bärgnings-Niklas AB

Bärgnings-Niklas Vägassistans erbjuder sina kunder en heltäckande bilassistans i nästan hela Västra Götaland. Vanliga uppdrag; bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och maskintransporter.

donaldsbilbärgning

KLANG - Strömstad Bilräddning AB

KLANG - Strömstad Bilräddning AB - Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige med andra ord ser vi till att E6:an flyter på som den ska. 

donaldsbilbärgning

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB är det personliga bärgningsföretaget i stor Göteborg där närheten till kunden och snabb framkörningstid prioriteras. Bärgningstjänsten ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg, 

donaldsbilbärgning

LL Bärgning och Transport

I Östra Skaraborg utför vi allt från att laga punktering till öppna bilen om du tappat nyckeln eller blivigt utelåst. Har du feltankat bilen, fått ett motorstopp och behöver starthjälp eller kanske råkat köra in i något så att bilden inte fungerar som den ska. 

donaldsbilbärgning

OLAS REP & BÄRGNING

Ola’s Rep & Bärgning finns i Åre & Järpen sedan många år, bred kundkrets och stor erfarenhet inom många områden. Företaget är familjeägt och drivs med målet att vara tillgängliga samt ge god service oavsett om ni som kund är privatperson eller företag.

donaldsbilbärgning

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST

Vi arbetar först i Kinna, Skene med omnejd och i  hela Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis.

donaldsbilbärgning

SS Bärgaren AB

Våra Bärgare har jour dygnet runt och bemannar stationen i Varberg & Falkenberg alla dagar året om, jourverkstad samt däckjour inkl. tunga fordon dygnet runt året runt kan vi hjälpa dig med det mesta gällande ditt fordon...

donaldsbilbärgning

SYDLARM AB

SYDLARM AB Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA bil. Vi finns för dig i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun. Otroligt kunniga och fantastisk service. 

donaldsbilbärgning

Ramströms

Ett familjeföretag i tredje generationen som från starten 1955 alltid haft som mål att med kunskap och kvalitet leverera mer än kunden förväntar sig. 021-126400 Jour dygnet runt årets alla dagar.

Sölves

Sölves Bärgningstjänst

Bärgare Tierp och utmed E4 & väg 292. En komplett bärgare. Behöver du bärga bilen till verkstad? Hjälper dig även att starta. Ring lokal bärgare NU!

Assistance Bärgaren Gotland

Assistance Bärgaren Gotland

Assistance Bärgaren Gotland kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Vi samarbetar med  Falck Räddningskår & SOS international i Visby på Gotland. 

donaldsbilbärgning

BJÖRDES BILBÄRGNING

Våra bärgare finns alltid nära dig i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg.

donaldsbilbärgning

ÅRE BÄRGNINGSTJÄNST

Bärgare i Åre & Jämtland. Vi hjälper dig oavsett skada, dygnet runt. Vi kör för Viking och samarbetar med SOS International och de flesta försäkringsbolag Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

donaldsbilbärgning

RAMSTRÖMS SYD

Ramströms Syd finns utmed E20 och bemannar Arboga, Kungsör, Eskilstuna & Strängnås med omnejd är din erfarna bärgare nära dig! Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan.

donaldsbilbärgning

LINUS BILBÄRGNING

Bärgare i Jönköping med omnejd. Vi utför bärgning i alla dess former, såsom terrängbärgning, assistans vid lastbilsvältor, olyckor och tungbärgningar. När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker

Bärgarna Värmland

Vi är din lokala bärgare i Värmland och norra Dalsland. Vi utför allt inom bilbärgning, tungbärgning och assistans. Bärgning dygnet runt, året runt.

Org.nr: 556447-8658

Kontakta oss

Toregatan 5

686 95 Västra Ämtervik, Värmland

020 - 945 945

Skriv gärna en recension, LÄNK

Behöver du assistans?

Bärgningsjour: 020-945 945

Karlstad: 054-15 80 40

Sunne: 0565-137 00

Kristinehamn: 0550-100 30

Arvika: 0570-19700

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgarna Värmland aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgarna Värmland.