Bilbärgning i Värmland & Norra Dalsland

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Kontakta oss

Bärgning av personbilar m.m.

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Med utgångspunkt från våra kontor i Karlstad, Sunne, Arvika och Kristinehamn når vi snabbt ut till hela området för att hjälpa dig.

Vi hjälper dig – oavsett tid på dygnet

Vår jour har öppet dygnet runt och alla årets dagar. När det strular till sig med bilen så finns vi här för dig. Det finns många olika anledningar till varför en bil behöver bärgas – nyckelproblem, punktering, drivmedelsbrist, krock, motorstopp eller avåkning. Dessa saker är aldrig planerade och därför är det en trygghet för dig att vi kan rycka ut när som helst. Vår kunniga personal löser problemet så snabbt som möjligt med hjälp av specialanpassade fordon och verktyg. Allt för att det ska ske både snabbt och säkert.

Behöver du bilbärgning eller har andra frågor?

Hör av dig till oss på 020 - 945 945 om du behöver bärgning eller bara har frågor om våra tjänster.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Kontakta din bärgare

Karlstad 054-15 80 40

Kristinehamn 0550-100 30

Filipstad 020-945 945

Arvika 0570-197 00

Vanliga frågor om Bilbärgning

 • Kan jag ringa efter bärgare?

  För att vi ska kunna ge dig bästa hjälp när du ringer oss är det bra att du har följande: 

  • Registreringsnummer på bilen
  • Ditt namn

  När du kommer fram till våra telefonister ser vi till att hjälpa dig med resten, tänk på att inte röra dig i trafiken. Ta på dig en reflexväst, se till att alla inblandade är säkra och står på ett bra ställe. 

 • Behöver du starthjälp?

  Att bilen stannar och att den inte går att starta igen är ett vanligt problem. Det kan bero på många faktorer så som slut på bensin, motorstopp eller något annat fel i motorn. Vi på Bärgarna Värmland är alltid redo att åka ut och hjälpa till. Kontakta oss så åker vi ut till dig. Vill du läsa mer om Starthjälp hittar du mer information här.

 • Behöver du väghjälp?

  Att bilen stannat och du kan inte köra vidare är vanligt. Kanske har du fastnat i snön, kört av vägen eller fått slut på batteri eller bensin. Oavsett vad anledningen är att du inte kommer vidare så finns vi på Bärgarna Värmland här och hjälper er. Vi har vägassistans dygnet runt, året om! 

Såhär gör du för att beställa bilbärgning i Värmland!

När du vill beställa bärgningsbil i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.