MC Bärgning i Värmland

Oavsett när du behöver hjälp så står Bärgarna Värmland jour redo att rycka ut. Vi har öppet året runt och dygnet runt och utför vägassistans och bärgar alla typer av fordon.

Kontakta oss

Har du varit med om en olycka?

Är någon skadad eller i akut behov av hjälp? Ring 112
Vi hjälper nödställda trafikanter i Värmland och Norra Dalsland. Med kontor i Karlstad, Kristinehamn, Sunne, Arvika och Säffle har vi möjlighet att snabbt nå ut dit där hjälpen behövs. 

  • MC-bärgning
  • Tungbärgning
  • Bilbärgning

Vi hanterar många olika anledningar till stopp

Det finns många anledningar till att du råkar ut för ett oförutsett driftstopp. De vanligaste orsakerna vi ser är punkteringar, tekniska fel, dikeskörningar, nyckelproblem, motorproblem, kollisioner och drivmedelsbrist. Om det är möjligt att lösa problemet på plats med hjälp av en enklare reparation eller låsöppning så hjälper vi dig på det viset – annars bärgar vi fordonet till närmsta säkra plats.

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att beställa MC bärgare i Värmland!

När du vill beställa MC assistans i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.