Tungbärgning i Värmland & Norra Dalsland

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Kontakta oss

Professionell tungbärgning

Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. Av oss kan du till exempel få hjälp med bärgning av lastbil eller bärgning av buss.

Jourreparationer och hjälp på plats

Bärgarna Värmland utför enklare reparationer av fordon på plats när det är möjligt, annars bärgar vi till närmsta verkstad. Lastbilar som egna extrahjul med sig kan enkelt få hjälp att skifta hjul och dagtid vardagar kan vi komma ut med ersättningshjul om däckverkstaden har dem på hyllan. Vi har tillgång till de mest förekommande bilbatterierna och har ni tecknat vår försäkring/Euroassist byter vi batteri åt er till reducerat pris i samband med köp av nytt batteri av oss.

Frakt av tunga fordon och maskiner

När du behöver flytta tunga maskiner och fordon från en plats till en annan står vi gärna till tjänst med hjälp av våra tunglastare. Vi flyttar bland annat truckar, kompressorer, bussar, lastbilar och dylikt.

Verksamhetsorter

Arvika, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, Sunne, Torsby, Hagfors, Forshaga, Sysslebäck, Säffle, Grums, Västra Ämtervik, Eda, Kil, Deje, Storfors, Ekshärad, Likenäs, Munkfors, Stöllet, Charlottenberg, Årjäng, Ed, Tösse, Bengtsfors, Åmål, Säffle

Skicka en prisförfrågan om transport

Det kan gälla transport av bilar, fordon eller maskiner som inte startar eller så du vill få bort från tomten eller området.

Skicka en prisförfrågan

Beställ bärgare 24H

Karlstad 054-15 80 40

Sunne 0565-137 00

Kristinehamn 0550-100 30

Arvika 0570-197 00

 

Vi kommer till dig i hela Värmland

Såhär gör du för att beställa tungbärgning i Värmland!

När du vill beställa tungbärgare i Värmland ska du ringa till oss på 020-945 945. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på ditt fordon (gärna försäkringsbolag och omfattning), ditt namn och din aktuella position och kort om problemet du upplever.