Bärgare Likenäs - på plats inom 90 minuter

Vi hjälper bilar, mc och lastbilar. Bärgarna Värmland finns i Likenäs med omnejd med bärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag i Likenäs med omnejd. Bärgning, Vägassistans och transporter. Bärgarna Värmland är samarbetspartner med SOS International, Viking Sverige & REDGO (fd Falck Assistans) och erbjuder kundanpassad vägassistans och bärgning. Du ser ofta våra bärgningsbilar hjälpa fordon i närheten av Likenäs. Vi är snabbt hos dig - bara ett lokalt samtal bort.

Ring lokal bärgare 0564-400 00
Bärgarna Värmland agerar bärgare vid köpcentrum

Bilbärgning Likenäs

Det är aldrig kul att bli stående med en bil som inte fungerar – därför vill vi alltid kunna erbjuda dig snabb hjälp. Med utgångspunkt från vår bärgningsstation i Sunne når vi snabbt ut till hela området för att hjälpa dig.

Bärgarna Värmland bärgar buss

Tungbärgning Likenäs

Bärgarna Värmland utför vägassistans och bärgning av tunga fordon i Värmland och Norra Dalsland. Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året. Du kan räkna med att alltid få professionell hjälp oavsett vilken typ av fordon du har. 

Bärgarna Värmland utför Maskintransport i Likenäs

Maskintransport Likenäs

Vi på Bärgarna Värmland transporterar alla typer av fordon. Vi hjälper er transportera bilar, maskiner eller andra fordon som behöver flyttas. Vi kör transporter mellan bostad och verkstad, arbetsplatser, maskinparker och byggen. Kontakta oss så hjälper vi er. Gör en prisförfrågan online.

Bärgarna Värmland - Likenäs

Bärgning & Vägassistans. Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Likenäs.

 Bärgarna Värmland utför jobb i Likenäs

Tel. 0564-400 00

Journummer 020 - 945 945

Läs våra eller ge oss gärna din recension

Öppet 24H Året Om

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Bärgarna Värmland erbjuder bärgare i Likenäs med omnejd för alla typer av fordon 24H.

Söker du ett företagsavtal inom bärgning & vägassistans?

Bärgarna Värmland har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.